Menu Luk

K7 - 7 DAGES KULTUR PÅ TIDENS SAMLING

I UGE 37 DELTAGER TIDENS SAMLING I DEN LANDSDÆKKENDE KAMPAGNE K7, HVOR UNGE UNDER 27 FÅR GRATIS ENTRÉ

ER DU UNDER 27 ÅR?

Så kan du i uge 37 fra mandag d. 7. september til og med lørdag den 12. september 2020 få gratis adgang til Tidens Samling og 69 andre museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet og medbringe gyldig billed-id.

HVORFOR HEDDER DET K7?

K står for kultur. Og 7 står for 7 dage, uge 37 og under 27.

K7 er et nyt landsdækkende initiativ, der giver unge under 27 gratis adgang til kulturen. Initiativet tilbyder gratis adgang til alle under 27 år i hele uge 37. I samarbejde med Golden Days er 70 museer kunsthaller og kulturinstitutioner gået sammen for at realisere initiativet.

Ambitionen med K7 er at gøre de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for et ungt publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og i bedste fald kan gøre kulturoplevelserne til en mere spontan aktivitet hos unge mennesker.

K7 foregår sideløbende med årets Golden Days Festival, og kampagnen udspringer direkte af årets tema, der under titlen ’Forever Young’ undersøger ungdom som fænomen, følelse og fase.

VIND ÅRSKORT TIL DIG OG SYV AF DINE VENNER

70 museer giver gratis adgang – hvor mange kan du nå at besøge? 

Er du den, der besøger allerflest museer i uge 37, vinder du syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation.

Du skal desuden have åben profil på Instagram, så vi kan se alle de flotte billeder, du tager – og i sidste ende finde en vinder. Vinderen kan selv vælge, hvilket af de 70 museer og udstillingssteder, han eller hun ønsker sig årskort til.

Vinderen findes i uge 38 og får besked via Instagram.

Golden Days Festival står bag konkurrencen.
Kontaktinfo findes på: www.goldendays.dk/kontakt