Menu Luk

BLIV FRIVILLIG

BLIV FRIVILLIG

Ud over det faste personale på Tidens Samling er der tilknyttet en gruppe af frivillige, der hjælper med at have opsyn med museet og vise gæsterne til rette under deres besøg.

Kom bag om udstillingerne og ind i historien ved at blive en del af vores frivillige fællesskab, der bygger på en social og uhøjtidelig kultur. Som frivillig vil du gøre en stor forskel for bevaringen og tilgængeligheden af det 20. århundredes samling.

Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig ved Tidens Samling, er du velkommen til at kontakte os på 65 91 19 42 eller sende en e-mail til ts@tidenssamling.dk.

“Jeg bruger en dag om ugen på at være frivillig ved Tidens Samling, fordi jeg møder så mange spændende mennesker heroppe – både kollegaer og gæster. Og så er det spændende at følge med i de forskellige særudstillinger fra idé til færdig udstilling.”
Kirsten, frivillig museumsassistent

Tidens Samling anvender cookies til at huske dine præferencer og generere statistik over brugen af hjemmesiden. Ved at trykke GODKEND accepterer du vores brug af cookies.