Søg
Close this search box.

hands-on udstilling mode, form & bolig 1900-1999

Permanent udstilling

Nærværende og involverende hands-on oplevelser, der indbyder til refleksion, dialog og forståelse på tværs af generationer. Et mødested for deling af den nære historie og dansk kulturarv.

Den permanente udstilling består af 9 autentiske og tidstypiske rum fra 1900-1999. Her kan man sidde i møblerne, åbne skufferne og læse i bøger og prøve tøjet.

En autentisk og helt særlig atmosfære, der emmer af nostalgi og vækker minder hos det voksne publikum, mens børn og unge kan lære om tidligere generationers liv.

I udstillingen sker løbende udskiftning af beklædning og effekter, tilpasset traditioner, årstider og højtider.

Prøv UDKLÆDNINGS-GARDEROBEN med beklædning, sko og tilbehør fra udvalgte tidsperioder. Sjov for både børn og voksne.

“Spændende og hyggelig udstilling hvor vi må røre ved tingene og undersøge skuffer. Helt fantastisk. Venligt og imødekommende personale der gerne fortæller.
Børn er meget velkomne. Rigtig god oplevelse” – Google anmeldelse

foto_lyttilhistorien

levende dagbogsfortællinger

EN UNIK MULIGHED FOR AT LYTTE til HISTORIEN

Via den digitale app USEEUM, tilbyder museet dagbogsfortællinger og historiske nedslag fra 1900-1999, fortalt af professionelle skuespillere.

Søg på Tidens Samling i app’en USEEUM. Appen kan benyttes som supplement under besøg i udstillingen eller til efterfølgende udvidelse af oplevelsen.

Lydfiler er tilgængelige på dansk, engelsk og tysk. Medbring gerne høretelefoner.

rundvising_450x450 (1)

rundvisning i tiden
1900-1999

En rundvisning foregår i museets permanente HANDS-ON udstilling, hvor der gives en generel introduktion til årtierne 1900-1999. Historien bliver visuel, håndgribelig og nærværende i de autentiske rammer. Undervejs er der plads til undren, spørgsmål og dialog.

Varighed ca. 50 min. Maks. 25 pers. pr. rundvisning.

Book en rundvisning på e-mail ts@tidenssamling.dk eller på tlf. 6591 1942.

Vi anbefaler, at der beregnes tid til at gå rundt på egen hånd efter rundvisningen, samt tid til at opleve særudstillingen.