Søg
Close this search box.

Praktisk info

Mandag-lørdag inkl. helligdage kl. 10-16.
Søndag LUKKET. 

Vinterlukket fra 15. dec. 2024 til og med 9. dec. 2025.

Tidens Samling
Farvergården 7, 3. sal
Brandts Klædefabrik
5000 Odense C.

Reservation af gruppebesøg, er nødvendig da Tidens Samling er et mindre museum. Derfor skal et besøg forudbestilles, for at sikre at der er ledigt.

Book besøg på e-mail ts@tidenssamling.dk eller tlf. 6591 1942.

Reservation af rundvisning er nødvendig, da Tidens Samlings rundviser bookes fra gang til gang.

Book en rundvisning på e-mail ts@tidenssamling.dk eller tlf. 6591 1942.

Større tasker og rygsække må ikke medbringes i udstillingerne. Gratis aflåselig boks til værdigenstande, forefindes. Garderobestativ til overtøj – på eget ansvar.

Tidens Samling ligger i Brandts Passage. De nærmeste parkeringsmuligheder er P-huset med indkørsel fra Pantheonsgade, p-pladserne på Kongestien, eller p-anlægget i Grønnegade.
Parkering i Odense bymidte.

Gæster kan sættes af på Pantheonsgade ved Amfipladsen/Studenterhuset, Brandts Klædefabrik eller på Pantheonsgade 7, ud for porten der fører ind i Farvergården. Det er ikke tilladt at parkere i selve Farvergården og Brandts Klædefabrik – Gågade-område.

Det er ikke muligt at indtage mad og drikke på museet eller i Kulturmaskinen.

Der må meget gerne fotograferes på hele museet.
Brug af blitz og fotostativ er ikke tilladt.

Trappe og elevator i Kulturmaskinen, til Tidens Samling på 3. sal. I Kulturmaskinens foyer forefindes handicaptoilet med babypusleplads. På museet forefindes 2 gæstetoiletter.

Tidens Samling er et demensvenligt museum. Et besøg i de tidstypiske stuer fra 1900-1999 kan virke som et sanserum for mennesker med demens og være med til at øge den mentale velfærd og livskvalitet. Se mere her.

Tidens Samling er også et kulturtilbud for blinde og svagsynede. Ledelinjer leder den blinde/svagsynede gæst rundt i den permanente udstilling, hvor der ud for hvert årti findes et opmærksomhedsfelt. Her er det muligt at aktivere en audioguide med dansk tale. Se mere her. 

Hjertestarter er placeret udenpå Kulturmaskinen, til venstre for hovedindgangen.

Service- og førerhund er velkomne på museet. Andre hunde er ikke tilladt.

foto_lyttilhistorien

Levende
dagbogfortællinger

en unik mulighed for at lytte til historien

Via den digitale app USEEUM, tilbyder museet dagbogsfortællinger og historiske nedslag fra 1900-1999, fortalt af professionelle skuespillere.

Søg på Tidens Samling i app’en USEEUM. Appen kan benyttes som supplement under besøg i udstillingen eller til efterfølgende udvidelse af oplevelsen.

Lydfiler er tilgængelige på dansk, engelsk og tysk. Medbring gerne høretelefoner.

find vej

Tidens Samling

åbningstider