Menu Luk

FYRAFTENSFOREDRAG 2013

Kom og oplev tre spændende personer fortælle om velfærdsstaten og boligen i det 20. århundrede.

Britta Schall Holberg d. 11. februar

Jørn Henrik Petersen d. 25. februar

Johannes Nørgaard Frandsen d. 7. maj

Pris kr. 40,- pr. foredrag. Alle arrangementer har begrænsede pladser. Ring og reserver plads på tlf. 6591 1942.

BRITTA SCHALL HOLBERG

Eftermiddagsarrangement d. 11. februar. kl. 16.30-18.

Mød Britta Schall Holberg, når hun sætter velfærdsstaten i historisk perspektiv.

Eftermiddagsarrangement på Tidens Samling. Kom med til en eftermiddag i selskab med Britta Schall Holberg. Her vil hun give sit bud på velfærdsstaten og boligen gennem tiden.

Britta Schall Holbergs interesse for samfund, kultur og kirke går igennem alt, hvad hun har beskæftiget sig med gennem hele hendes liv, både som lærer, politiker, minister, kammerherre og godsejer. Få Britta Schall Holbergs inspirerende og levende fortælling om udviklingen og tendenserne i det 20. århundrede.

JØRN HENRIK PETERSEN

Eftermiddagsarrangement d. 25. februar. kl. 16.30-18.

Mød Jørn Henrik Petersen, når han sætter fokus på velfærdsstatens udvikling. Eftermiddagsarrangement på Tidens Samling. Kom med til en eftermiddag i selskab med professor Jørn Henrik Petersen. Her vil han give sit bud på velfærdsstaten og boligen gennem tiden.

Jørn Henrik Petersen er Professor, og leder af Center for velfærdsstatsforskning ved SDU, og forfatter til adskillige bøger om velfærdsstatens historie. Jørn Henrik Petersens viden om kultur og velfærd giver ham en unik indsigt i den danske kulturhistorie. Kom og bliv inspireret af Jørn Henrik Petersens generelle betragtninger om velfærdsstaten gennem det 20. århundrede og om dets udvikling.

JOHANNES NØRGAARD FRANDSEN

Eftermiddagsarrangement d. 7.maj. kl. 16.30-18.

Mød Johannes Nørgaard Frandsen helt tæt på, når han sætter kulturhistorien og velfærdsstaten i perspektiv. Eftermiddagsarrangement på Tidens Samling. Kom med til en eftermiddag i selskab med professor Johannes Nørgaard Frandsen. Her vil han give sit bud på velfærdsstaten og boligen gennem tiden.

Johannes Nørgaard Frandsen professor og leder af institut for Kulturvidenskaber ved SDU. Han er forfatter til en lang række bøger. Johannes Nørgaard Frandsen er specialist inden for kultur- og bevidsthedshistorie. Få Johannes Nørgaard Frandsen inspirerende, indlevende og fornøjelige beretning om udviklingen og tendenserne i det 20. århundrede.

Eftermiddagsarrangementer 2014, Tidens Samling, museum for klæder, form og bolig i det 20. århundrede, Odense