Søg
Close this search box.

rundvisning for skoler

Museet tilbyder rundvisning i den permanente udstilling omhandlende perioden fra 1900-1999. Med en rundvisning kan både skoleklasser og uddannelsesinstitutioner få en generel introduktion til det 20. århundrede. Der differentieres efter klassetrin og type af uddannelse.

En rundvisning på museet giver en alsidig og anderledes tilgang til undervisningen, hvor eleverne kommer helt tæt på historien. På turen bevæger vi os gennem de ni rum, der med deres originale interiør fra 1900 til 1999 giver et indblik i danskernes liv i det 20. århundrede. Der er plads til undren, spørgsmål og dialog undervejs.

En rundvisning skal reserveres på forhånd på
tlf. 6591 1942 eller mail ts@tidenssamling.dk

En rundvisning på museet giver en alsidig og anderledes tilgang til undervisningen, hvor eleverne kommer helt tæt på historien.

Priser & praktisk info

Forventninger til lærere og elever under besøget 
For at få den bedst mulige oplevelse på Tidens Samling er her nogle få regler, vi beder jer overholde under besøget på museet: Vis hensyn til hinanden og museets øvrige gæster. Det forventes, at læreren følger med rundt på museet. Det er lærerens ansvar, at reglerne overholdes.

Garderobe
Der er mulighed for at hænge overtøj i garderoben. Her er også aflåselige garderobebokse, så værdigenstande kan låses inde. Større tasker og rygsække skal afleveres i garderoben.

Mad & drikke
Medbragt mad og drikke må desværre ikke nydes på museet.

find vej

Tidens Samling

åbningstider