Søg
Close this search box.

alle tiders samling

 Nordens største private samling

05.02.2017 – 05.12.2018

Tidens Samling råder over Nordens største private samling af beklædning og effekter fra det 20. århundrede. Samlingen bliver opmagasineret og kategoriseret på et stort lager, så alt er parat til at blive fundet frem til nye udstillinger og spændende tv- og filmproduktioner.

Museets særudstilling ’Alle Tiders Samling’ giver et indblik i lagerets gemmer og den livlige stemning, der findes der. Her kan man komme helt tæt på de mange skønne effekter og f.eks. se hvordan hattemoden har ændret form, den teknologiske udvikling har taget fart og lede efter barndommens for længst forsvundne, men aldrig glemte legetøj.

’Alle Tiders Samling’ rummer alt, hvad man kan tænke sig af hverdagsting fra det 20. århundrede. Fra pudsige redskaber og dagligdagens hverdagstøj til velkendte klassikere og håndsyede festrober – en fantastisk samling af det brugte og slidte samt det endnu ubrugte og stadigt skinnende.

Særudstillingen er skabt i samarbejde med kuratorer og udstillingsdesignerne Helle Borby og Keith Bassford fra Graphic Workshop.

Tidens Samlings særudstilling ‘Alle Tiders Samling’ er støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.