Menu Luk

Foredrag med Ove Dahl
- om frisind og alternative miljøer i 1970'erne

Tidens Samling inviterer til foredrag med historiker Ove Dahl, der vil fortælle om det alternative miljø i 1970’erne, hvor mange normer og traditioner rives ned.

1970’erne er et årti præget af de unges aktivisme og ønske om at ændre verden, og diskussionerne mellem unge, voksne og ældre bølger frem og tilbage i hjemmene. Holdningerne er store og firkantede. Enten er man for, eller også er man imod stort set alle livets tildragelser. I hverdagen søger man mod det naturlige, rustikke og hjemmegjorte.

Vi skal bl.a. se og høre om hønsestrik, Maos lille røde, psykedeliske plakater, ”bollebogen”, hjemmestrik, kernelæder og stentøjslamper. ”De historiske genstande kan i høj grad hjælpe os til at åbne op og dermed komme tættere på vor nære fortid.” understreger Ove Dahl. ”De besidder en evne til at fremkalde erindringer og følelser, som vi i dag synes at have glemt.” Han har i over 25 år arbejdet på Dansk Center for Reminiscens med at vække erindringer på demensområdet og tillige lavet bogserien ”Tilbage til …”, der er blevet solgt i over 100.000 eksemplarer. Onsdag d. 21. september kl. 17:30. (dørene åbner kl. 17:00)

Tilmelding er nødvendig på 65911942 eller mail@tidenssamling.dk
Oplys venligst navn, telefonnummer og evt. støttemedlemskab.

Varighed ca. 1,5 time. Pris for støttemedlemmer 50 kr., for øvrige 65 kr.

Tidens Samling anvender cookies til at huske dine præferencer og generere statistik over brugen af hjemmesiden. Ved at trykke GODKEND accepterer du vores brug af cookies.