Menu Luk

10. november til 18. december 2014

Julepynt 1

Der holdes jul på hele museet 
I julen 2014 byder Tidens Samling indenfor til en julepyntet udgave af museet, hvor nostalgi og minderne om barndommens jul kan indfries.  Kom i julestemning med særudstillingen “Alle Tiders Jul ♥ Borddækning,” hvor der er fundet nostalgi og julepynt frem fra gemmerne.

Forskellige spændende butikker fra byen, med hver deres karakteristiske stiludtryk, er inviteret til at vise, hvordan de foretrækker deres julebord dækket.
Bl.a. butiksindehaver Suzanne Varmings julebord, hvor hun har valgt og sammensat dansk og fransk antik på en nyskabende og unik måde. DRs skattejægere Margit og Jesper fra Antik Damgaard-Lauritsen giver også deres bud på et inspirerende og indbydende julebord. Den gamle købmandsgård Krambodens version er også at finde, mens Tidens Samling naturligvis selv har dækket et par klassiske borde fra det 20. århundrede. Det nutidige og moderne julebord står butikken Inspiration for at dække.

I den stemningsfyldte særudstilling kan gæsterne selv få inspiration til højtidens borddækning. Det hele er rammet ind i granguirlander, kravlenisser og glaskugler.

I udstillingen er tableauer over datidens velkendte forsider, der prydede ugens farverige magasiner som Alt for Damerne, Hjemmet og Familie Journalen med tegninger af blandt andre Kurt Ard. De mange fine julehæfter til de lange hyggelige vinteraftner er der også.

Citronvand med nisseJulepynt 2Julepynt 3