Menu Luk

MINI POP-UP UDSTILLING: NATTERGALEN 2017

14. august 2017 – 28. oktober 2017

”I Kina ved du jo nok er kejseren en kineser, og alle de han har om sig er kinesere. Det er nu mange år siden, men just derfor er det værd at høre historien, før man glemmer den! Kejserens slot var det prægtigste i verden, ganske og aldeles af fint porcelæn, så kostbart, men så skørt, så vanskeligt at røre ved, at man måtte ordentlig tage sig i agt.”

Tidens Samling har i løbet af året forskellige små pop-up udstillinger. I anledning af Odenses H.C. Andersen-festival i uge 34 giver denne mini pop-up et blik ind i ’Nattergalens’ fantastiske univers.

Oplev et lille udpluk af det eventyrlige, kinesiske univers med fine effekter, der repræsenterer H.C. Andersens fortryllende eventyr.

                                                                                                                     ”Kunstfuglen havde sin plads på en silkepude tæt ved kejserens seng; alle de presenter, den havde fået, guld og ædelstene, lå rundt omkring den, og i titel var den steget til “Højkejserlig natbord-sanger,” i rang nummer ét til venstre side, for kejseren regnede den side for at være mest fornem, på hvilken hjertet sad, og hjertet sidder til venstre også hos en kejser.”

Når entréen er betalt, er der adgang til hele museet.

Voksne kr. 50 – Børn kr. 30

Udstilling, H. C. Andersens Nattergalen, HCA Festivals, Odense, kejser, mekanisk fugl, eventyr, effekter

Tidens Samling anvender cookies til at huske dine præferencer og generere statistik over brugen af hjemmesiden. Ved at trykke GODKEND accepterer du vores brug af cookies.