Menu Luk

K7 - 7 DAGES KULTUR PÅ TIDENS SAMLING

I UGE 37 DELTAGER TIDENS SAMLING I DEN LANDSDÆKKENDE KAMPAGNE K7 MED FRI ENTRÉ FOR UNGE OP TIL 27 ÅR

ER DU MELLEM 18 OG 27 ÅR?

Så kan du i uge 37 fra mandag d. 13. september til og med lørdag den 18. september 2021 få gratis adgang til Tidens Samling og 110 andre museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet og medbringe gyldig billed-id.

HVORFOR HEDDER DET K7?

K står for kultur.

Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.

Ambitionen med K7 er at gøre de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for et ungt publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og i bedste fald kan gøre kulturoplevelserne til en mere spontan aktivitet hos unge mennesker.

VIND ÅRSKORT TIL DIG OG SYV AF DINE VENNER

111 museer giver gratis adgang – hvor mange kan du nå at besøge?

Er du den, der besøger allerflest museer i uge 37, vinder du syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation.

Du skal desuden have åben profil på Instagram, så vi kan se alle de flotte billeder, du tager – og i sidste ende finde en vinder. Vinderen kan selv vælge, hvilket af de 111 museer og udstillingssteder, han eller hun ønsker sig årskort til.

Vinderen findes i uge 38 og får besked via Instagram.

Fonden Golden Days står bag konkurrencen. Kontaktinfo findes på: goldendays.dk/kontakt

K7 - 7 dages kultur på Tidens Samling