Menu Luk

JUL I DE GAMLE STUER 2021

’Når du ser et stjerneskud, lad dit ønske flyve ud’…
Så er det traditionen tro ved at være tid til at opleve nostalgien fra barndommens uforglemmelige jul. Igen i år kan du gå på opdagelse i de danske juleskikke, når Tidens Samling byder indenfor i de smukke, julepyntede stuer med tidstypisk,
stemningsfyldt indretning.

Drøm dig tilbage til duften af jul hos bedsteforældrene, oplev oldemors unikke og velbevarede traditioner eller bliv mindet om den hjemmegjorte julepynt fra dit eget barndomshjem i den nære fortid.

Tag familie og venner med til en oplevelse i julens tegn og del jeres erindringer med hinanden, mens den helt rette julestemning breder sig. De julepyntede stuer kan nydes fra mandag den 1. november til og med onsdag den 15. december.

Museumsbutikken er også pyntet op til nisse-narrestreger fra efterårsferien og frem til 15. december med masser af hyggelige, unikke og nostalgiske julevarer til salg. Opdag skønne kalender- og adventsgaver, find traditionel pynt til hjemmet eller bliv inspireret til en helt særlig mandelgave til den årlige julefrokost. Vi udsteder også gerne gave- eller årskort til Tidens Samling som en lille ekstra julegave til én du har kær.

I butikken er der – udover julevarer – også et fast sortiment af forskelligartede retrovarer inspireret af produkter fra det 20. århundrede såsom blandt andet klassisk legetøj, traditionelle spil, Rubiks terninger, lava lamper, bøger og meget, meget mere.

Kom forbi og bliv inspireret – det er altid muligt at besøge butikken uden at købe billet til museet.