Menu Luk

JUL I DE GAMLE STUER 2020

’Nu har vi altså jul igen, det la’r sig ikke skjule’… og traditionen tro kan den nostalgiske julestemning nydes på Tidens Samling fra mandag den 2. november til og med tirsdag den 8. december.

Tag på rejse tilbage til den nære fortid i barndommens uforglemmelige jul. Drøm dig tilbage til de unikke juleskikke hos bedsteforældrene, smag på de traditionelle julesmåkager eller oplev oldemors hjemmegjorte julepynt fra ’de gode gamle dage’, når museet byder velkommen i de dekorerede stuer med originalt interiør.

Gå på opdagelse i de danske juletraditioner i selskab med familie og venner og fortæl dem om din mest minderige jul, mens julestemningen breder sig.

I november og december er museumsbutikken desuden pyntet op med masser af unikke, glansfulde, hyggelige og traditionsrige julevarer klar til salg. Kom og bliv inspireret til spændende kalendergaver, opdag en nostalgisk dekoration til juletræet eller find den helt særlige værtindegave til julefrokosten.

Udover julevarer har vi i butikken et fast sortiment af forskellige retrovarer og klassikere med inspiration fra det 20. århundrede – herunder blandt andet bøger, plakater, legetøj og andre finurligheder.

Psst… vi udsteder også gerne gave- eller årskort til museet – for eksempel som en ekstra mandelgave i juletiden.

Husk at man altid kan besøge museumsbutikken uden at købe billet til resten af museet.