Menu Luk

FASTELAVN I KULTURMASKINEN 2019

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have – er du klar til årets Fastelavnsfest?
Find dit fineste, farligste og mest kreative kostume frem, og kom til Fastelavnsfest på Kulturmaskinen søndag d. 3. marts kl. 10-13.

Tidens Samling og Tumle-klubben holder igen en forrygende festlig traditionel fastelavnsfest, hvor både superhelte, prinsesser, dykkere, mariehøns, og indianere er velkomne. Mangler din udklædning et pift, kan vores ansigtsmaler hjælpe med de sidste detaljer og med den store maskeworkshop, kommer der ikke til at mangle noget! Klæd dig ud, og vær med til at slå katten af tønden, så du kan få en slikpose. Tumle og hans bedste ven Frida deltager også i festlighederne – og selvfølgelig har de også fundet deres kostume frem!

Det er ikke sikkert, at du går hjem som kattekonge eller kattedronning, men vi garanterer dig nogle festlige timer. Festen spilles for af orkesteret Svøbsk, der med indlevende og personlige takter skaber stemning, sang og bevægelse.

Der er begrænset antal billetter, de kan købes her. Som støttemedlem af Tidens Samling kan billetter købes til medlemspris til 30 kr. pr. person – normalpris 50 kr. Dørene åbner kl. 10.00.

Fastelavnsfest 3. marts 2019 for børn, Kulturmaskinen og Tumle i samarbejde med museet Tidens Samling, museum for klæder, form og bolig i det 20. århundrede, Kulturmaskinen, Farvergården, Brandts Klædefabrik, Odense