Menu Luk

'DET ER DERFOR JEG SKÆLVER'

Oplev visuel, spoken word og musik-performance med dramatiske og interaktive elementer om menneskelig livskraft – også når man lever med psykisk sårbarhed – når Tidens Samling i samarbejde med Spoken Word Festival præsenterer The Art of Transformation med musiker og producer Christoffer Høyer, skuespiller, sanger og performer Lotte Arnsbjerg samt fotograf, mediekunstner og performer Maiken Kildegaard med forestillingen “Det er derfor jeg skælver”.


Forestillingen “Det er derfor jeg skælver” er en interaktiv reflektorisk sanseoplevelse med en grundform af 10 vignetter bestående af musik-, stemme- og lydfragmenter, billedskabende og foto/videoprojektioner. Aftenens performance er en blanding af skrevet tekst, musik og lydproduktion, improvisation, visuel projektion og interaktion med publikum. Bag opsætningen er musiker og producer Christoffer Høyer, skuespiller, sanger og performer Lotte Arnsbjerg og fotograf, mediekunstner og performer Maiken Kildegaard.


Forestillingen er en del af The Art of Transformation, en selvejende institution, hvis vision er at skabe et trygt og fællesskabende rum for menneskelige historier, også de som har gjort ondt, uden at ville fikse og fjerne og uden at dyrke offerrollen, men i stedet skabe et rum, hvor kunstnerisk udfoldelse skaber transformation og inspiration. The Art of Transformations aktiviteter tager afsæt i de levede erfaringer og oplevelser med temaer, der drejer sig om menneskelig uro, sårbarhed og vildfarelse, og hvordan knuder og smerter på livet løsner sig gennem udvikling og udfoldelse. 

Sammen med publikum vil aftenens optrædende invitere til et hyper sanseligt og vedkommende kunstnerisk og reflektorisk rum. Forestillingens vignetter af lyd og video er opdelt i 3 akter, hvor publikum mellem hver akt vil nedfælde tanker på papir, som herefter vil agere manus for en improvisation. Det vil uden tvivl blive en aften publikum sent vil glemme!

Dørene åbner kl. 16.30 og lukkes præcist kl. 17.00 – så kom gerne i god tid.

Foto: Maiken Kildegaard


Pris for arrangementet: støttemedlemmer 40 kr., for øvrige 65 kr.

Tilmelding er nødvendig på ts@tidenssamling.dk eller 65911942.
Oplys venligst navn, telefonnummer og evt. støttemedlemskab.

Torsdag d. 19. august kl. 17 – 18.30.

Tidens Samling, Kulturmaskinen, Farvergården 7, 3. sal, 5000 Odense C.

Det er derfor jeg skælver - Spoken Word 2021