Menu Luk

'DET ER DERFOR JEG SKÆLVER'

Oplev visuel, spoken word og musik-performance med dramatiske og interaktive elementer om menneskelig livskraft – også når man lever med psykisk sårbarhed – når Tidens Samling i samarbejde med Spoken Word Festival præsenterer forestillingen “Det er derfor jeg skælver” med musiker og producer Christoffer Høyer, skuespiller, sanger og performer Lotte Arnsbjerg samt fotograf, mediekunstner og performer Maiken Kildegaard.

Forestillingen “Det er derfor jeg skælver” er en interaktiv reflektorisk sanseoplevelse bestående af musik-, stemme- og lydfragmenter samt  billedskabende videoprojektion. Performance er en blanding af skrevet tekst, musik og lydproduktion, improvisation, visuel projektion og interaktion med publikum. Bag opsætningen er musiker og producer Christoffer Høyer, skuespiller, sanger og performer Lotte Arnsbjerg og fotograf, mediekunstner og performer Maiken Kildegaard.

Forestillingen er en del af The Art of Transformations mange aktiviteter, en selvejende institution, hvis vision er at skabe et trygt og fællesskabende rum for menneskelige historier, også de som har gjort ondt, uden at dyrke offerrollen – men tværtimod skabe et rum, hvor inspiration, nye refleksioner og transformation kan finde sted. The Art of Transformations vision tager afsæt i levede erfaringer med  oplevede traumer og psykisk sårbarhed, og giver nyskabende perspektiver til transformation gennem kunst og udfoldelse. 

Sammen med publikum vil aftenens optrædende invitere til et sanseligt og vedkommende reflektorisk rum. Forestillingen er opdelt i 3 korte akter, hvor publikum mellem hver akt kan nedfælde refleksioner på papir, som herefter tages ind i nye improvisationer. Der lægges op til en intens og inspirerende oplevelse, hvor det som sker, kun sker denne ene gang. 


Dørene åbner kl. 16.30 og lukkes præcist kl. 17.00 – så kom gerne i god tid.

Foto: Maiken Kildegaard


Pris for arrangementet: støttemedlemmer 40 kr., for øvrige 65 kr.

Tilmelding er nødvendig på ts@tidenssamling.dk eller 65911942.
Oplys venligst navn, telefonnummer og evt. støttemedlemskab.

Torsdag d. 19. august kl. 17 – 18.30.

Tidens Samling, Kulturmaskinen, Farvergården 7, 3. sal, 5000 Odense C.

‘Det er derfor jeg skælver’ er støttet af Odense Kommune – Odense Musikudvalg.

Det er derfor jeg skælver - Spoken Word 2021